top of page

Torpadalsstigen 26

Torpadalsstigen 26, Lerum, Sverige

Till Salu

Utgångspris: 2 500 000

Beskrivning

Nu byggs ett yteffektivt souterränghus på en solig södersluttning med utsikt över Lerum.

Tomten är belägen i västra änden av det natursköna Torpadal och gränsar till naturområde med elljusspår och stigar. Omgivningarna erbjuder svamp och bärplockning och mysiga promenader i skogen. Milspåret från Riddarsten går över stamfastigheten norr om tomten och en vacker bäck ramar in omgivningarna.Det är ca 1,2 km ner till Lerum Centrum och tågstationen som tar en in till Göteborgs Central på 21 min. Trots sitt avskilda läge så är det cykel- och gångavstånd till flera badsjöar och flera förskolor och skolor finns inom gångavstånd.Det framtagna husförslaget är väl anpassat till naturen i både utformning och gestaltning med järnvitriolfasad och sedumtak.

Huset från Dala Trähus är ett modernt, stilrent hus med stora fönster. På entrévåningen finns kök och vardagsrum med en trivsam köksö i en öppen planlösning. I anslutning till köket finns skafferi/förråd som gör vardagen lite lättare. Pulpettak, stora fönster och balkong ger en rymlig känsla till husets övervåning. På nedervåningen finns familjens sovrum och gemensamhetsytor.

Produktionskostnasdskalkyl för detta husexempel är ca 7 985 000 kr och innefattar totalkostnad för tomt, hus, fastighetsbildning, väg, grovplanering tomt, anslutningsavgifter till VA, el & fiber mm, bygglovskostnader och lagfart (ej pantbrev).

Köpare kommer att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjats. Priset för tomten är 2 500 000 kr och säljes med budgivning, vilket kan göra att totalpriset ökar. Värt att veta är att när man köper nyproduktion så är man fri från fastighetsavgift de 15 första åren!

Planerad byggstart är våren 2023 och huset beräknas stå inflyttningsklart lagom till jul 2023.

Tomten ligger utanför detaljplanerat område och är ej bunden till husleverantör, vilket innebär att man som köpare av tomten kan påverka hustyp. Positivt förhandsbesked finns för byggnation av ett naturhus, se mer på www.naturhustorpadal.se


Se även mer på https://www.hemnet.se/bostad/villa-lerums-kommun-torpadalsstigen-26-19281715

Ansvarig Mäklare

Thomas Merenius

0709 - 40 20 31

Detaljer

Upplåtelseform

Äganderätt

Boarea

83 Kvm

Antal rum

5

Våningar

2

Sovrum

4

Byggår

2023

Adress

Torpadalsstigen 26, Lerum, Sverige

bottom of page