top of page

Sommarön Sjumansholmen

Sjumansholmen, Donsö, Sverige

Till Salu

Utgångspris: 4 500 000

Beskrivning

Vi är glada att kunna erbjuda ett fantastisk sommarhus med en privat brygga på den idylliska sommarön Sjumansholmen. Skärgårdens vackra natur välkomnar dig vid bryggan och öppnar upp en värld av fridfulla och härliga sommardagar. Detta sommarhus har en unik placering som måste upplevas för att förstås. Här får du en riktig känsla av lugn och ro, och kan koppla av från stressen och bruset i vardagen. Huset har en yta på 70 kvadratmeter inklusive en vacker inglasad veranda.


Sjumansholmen erbjuder också en rad gemensamma faciliteter såsom en bastu, festlokal för kräftskivor och midsommarfirande, och mycket mer. Här kan familjen njuta av bad, fiske, krabbfångst, och en mängd andra roliga aktiviteter.


Detta är ett unikt tillfälle att skaffa sig en sommaridyll i Göteborgs skärgård, med endast ca 30 minuters båtfärd från Saltholmen. Arrendeavgiften är 9 000 kronor per år.


Om ni har några frågor eller funderingar angående detta fantastiska fritidshus och dess unika läge på Sjumansholmen, är ni varmt välkomna att kontakta skärgårdsmäklaren Thomas Merenius.


Observera också att det är möjligt att tillträda omedelbart! Så tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva skärgårdens magi på nära håll.

Ansvarig Mäklare

Thomas Merenius

0709 - 40 20 31

Detaljer

Upplåtelseform

Arrende

Boarea

70 Kvm

Antal rum

3

Våningar

1

Sovrum

2

Byggår

1985

Adress

Sjumansholmen, Donsö, Sverige

bottom of page